O primavara frumoasa

Firul alb e sanatate,
Cel rosu dragoste inflacarata.
Va doresc ca de 1 Martie,
Sa le-aveti din plin pe toate!

Si pentru ca se apropie cu pasi repezi ziua de 8 Martie, ziua in care aducem un omagiu tuturor femeilor din viata noastra, va propun sa facem o lista scurta cu cateva idei de cadouri pe care le putem oferi in aceasta zi speciala, celor mai dragi doamne si domnisoare din viata noastra.

1. Flori:cu florile nu poti da niciodata gres. Putine sunt femeile carora nu le plac florile, si cum zilele acestea, piata romaneasca abunda de flori de primavara, un buchet de flori ales cu grija poate reprezenta alegerea perfecta pentru frumoasele din viata noastra. In functie bugetul de care dispunem ne putem opri asupra unui buchet de trandafiri, crini, anturium sau chiar orhidee pentru doamne mai pretentioase, dar trebuie sa recunoastem ca si lalelele, zambilele, ghiocei ne incanta privirea cu prospetimea si aerul de primavara care abunda in jurul lor.

2. O carte buna poate fi o alegere inspirata pentru femeile carora vrem sa le amintim locul important pe care il au in viata noastra, mai ales daca este o persoana apropiata, careia ii cunoastem gusturile. Oferte de carti se gasesc pretutideni in librarii, chioscuri de presa, dar si online, cumparaturile pe internet avand avantajul de a ne ajuta sa economisim timp, iar in lumea noastra...timpul conteaza. Va recomand cu caldura sectiunea de carti, muzica si filme de pe emag, unde gasiti titluri de calitate, la preturi accesibile, livrare rapida :

Carti, Muzica si Filme: Filme, Muzica, Carti, oferte si promotii la eMAG. Calitate deosebita, livrare prompta si preturi imbatabile.

3. Un CD sau DVD cu filmul preferat sau muzica preferata. Ofertele sunt si in aceste caz...nelimitate...preturi relativ accesibile, iar cadoul va fi unul special, mai ales daca savurati filmul impreuna. Recomandare: Carti, Muzica si Filme: Filme, Muzica, Carti, oferte si promotii la eMAG. Calitate deosebita, livrare prompta si preturi imbatabile.

4. Parfumurile sau produsele cosmetice pot fi o alegere buna, in cazul in care cunoastem bine persoana careia dorim sa-i facem cadoul, stim ce produse foloseste sau suntem la curent cu dorintele de achizitie a unor produse de gen: Ingrijire personala: Cosmetice,Ingrijirea parului, Ingrijire dentara, Intretinere personala, Aparate medicale, oferte si promotii la eMAG

5. O cutie de ciocolalata: clasic dar mereu la moda. Pentru cunoscatori, exista o oferta variata pe piata romaneasca, preturile sunt in functie de calitate si brand, pentru fiecare buget, ciocolata reprezinta o alegere cu care nu poti da gres nicioadata.

Va doresc o primavara minunata, sa iubiti si sa fiti iubiti!

pupici:x

Alte articole:

O primavara frumoasa
Joc moara