Mangusta si sotia fermierului

 

 

 

A fost o data ca niciodata un  fermier şi soţia sa. Ei aveau un fiu nou născut. Soţia fermierului a vrut ca micutul să aibă un animal de companie care sa stea tot timpul langa copil, pentru ca acesta sa se joace cu el.S-au sfatuit şi au decis sa ii aduca o  Mangusta. Aşa că au adus o mangustă mica şi au inceput sa o creasca pe langa copil.

Câteva luni mai târziu,  fermierul şi soţia sa au plecat de acasa, lasandu-l pe copil cu mangusta. Agricultorul s-a  gândit că mangusta ar avea grijă de copilul în timp ce acestia erau departe. Aşa că au lasat mangusta şi copilul acasă şi au plecat.

 Soţia  agricultorului s-a întors mai devreme acasa şi  a descoperit magusta cu  gura plina de sânge; ea imediat  a crezut  că mangusta i-a ucis pe copilul. Furioasa  a aruncat o cutie pe mangustă ranind-o grav pe aceasta. Dupa aceea s-a grabit sa intre in casa sa vada ce  s-a întâmplat cu copilul. Ea a fost surprinsa să găsească un şarpe mort  în cameră. Atunci ea isi dadu seama  mangusta a salvat viata copilului prin uciderea sarpelui. Realizand ce greşeală a facut ea a ieşit din casa  pentru a găsi mangustă, insa aceasta zacea moarta pe podea. Ea a inceput sa planga dn cauza greselii pe care o facuse.


Ai vrea sa citesti si alte povesti? Iti recomandam:

Adauga un comentariu